Konkurs? Initiativets magt er stor!

Truer konkursen?

Det er altid en svær situation, følelserne sidder uden på tøjet, man føler sig handlingslammet og er uden kontrol. De færreste har nogen erfaring med det, der er ved, at ske – meget ubehageligt, at være prisgivet andres beslutninger!

Måske er det nemt, at sige her, men med al respekt for advokaternes arbejde, tænker de måske ikke altid lige forretningsmæssigt og i samklang med ejerne, men mere på afvikling under (lovpligtig) hensyntagen til kreditorerne. Ofte er ejer, bank, eller øvrige kreditorer så sent ude, at advokaten kun kan anbefale afvikling.

Man vil selvfølgelig gerne redde virksomheden, eller dele af den, beskytte medarbejderne så godt som muligt, afdække risikoen for ledelses- og bestyrelsesansvar, hvis man fortsætter driften. Hvornår er ”point of no return” og hvor længe kan man prøve, at redde virksomheden? Hvad betyder det for holdingselskabet, og/ eller egen økonomi og hvordan står man, hvis ikke en rekonstruktion lykkes?

Initiativets magt er stor!

Vigtigst er det, at man ikke sætter sig hen i et hjørne og lader skægget gro, men at man styrer, eller medvirker til, at styre processen, så alle muligheder er vendt og man med selvrespekt kan se sig selv i øjnene bagefter og vide, at man har gjort, hvad der var muligt. Det hvad enten resultatet er godt, eller mindre godt.

Er man i en konkurstruet situation, kunne det måske være en idé, at henvende sig til en virksomhedsrådgiver, der har bred forretningsmæssig, ledelsesmæssig og branchemæssig forståelse, tillige med erfaring i konkursforhold, herunder betalingsstandsning, teknisk betalingsstandsning, rekonstruktion, forhandling med kreditorer, bank, mulige fusions- eller opkøbspartnere mv. EXIT Partners afdækker mulige løsninger til sikring af værdierne og arbejder selvfølgelig sammen med virksomhedens relevante rådgivere, herunder advokater og revisorer.

Hvordan får jeg råd til rådgivning?

I en presset situation, er det svært, at finde midlerne til dyre advokater eller andre rådgivere. EXIT Partners tilbyder en uforpligtende samtale om virksomhedens forhold. Vi tager den tid, det tager. Derefter kommer vi med en række anbefalinger. Ønskes et videre samarbejde, er EXIT Partners primære honorar succesbetinget. Begge parter har dermed et stærkt incitament for, at arbejde sig frem mod en god løsning for virksomheden, dens ejere, personale og kreditorer.

Kontakt EXIT Partners Kontakt Torben Kristensen på 28 10 85 45, eller via e-post tk@EXITpartners.dk

Spørgsmål?

Skriv til os nu

Kontakt os

Velkommen hos EXIT Partners

  • Virksomhedsoverdragelse, herunder køb, salg og generationsskifte
  • MBI, MBO, fusion, strategisk opkøb, investering, samt finansiering
  • Vurdering, salgsmodning, rekonstruktion mv.

Få en brochure i trykkvalitet her – lige til, at printe. Interesserede sælgere og købere, samt fusionssøgende virksomheder inviteres til en uforpligtende samtale. Vi tager den tid, der skal til. Ring allerede i dag på telefon
28 10 85 45 for møde, eller skriv til os.

EP-Logo-blue-stor

Copyright 2018 EXIT Partners ApS ©
All Rights Reserved