EXIT

Partners

Du er velkommen til et uforpligtende møde. Vi tager den tid, der skal til…

Følg os

Kontakt EXIT Partners

Du er velkommen til et uforpligtende møde. Vi tager den tid, der skal til…

Virksomhedssalg, virksomhedskøb, investering eller rådgivning? EXIT Partners brænder for vækst og udvikling. Er din virksomhed salgsklar og lige til, at spise for en køber? Ved du, hvordan du skal gribe købsprocessen an og finde den rigtige virksomhed til den rigtige pris og på de rigtige betingelser? Kontakt os, hvis du vil transformere dine idéer til virkelighed. EXIT Partners er din strategiske partner gennem hele forløbet.

 

Se vores GDPR politik her.

Se vores hvidvaskpolitik her.

Ønsker du virksomhedssalg, eller vil du købe en virksomhed? Ønsker du en værdianalyse på en virksomhed, eller blot have nogle gode råd? Du er velkommen til et uforpligtende møde. Vi tager den tid, der skal til…

Projekter, vi har deltaget i og som må offentliggøres

Før 2011: Torben Kristensen har i eget regi købt og solgt omkring ti mindre virksomheder, herunder aktiviteterne i Viking Chokolade A/S (nu Spangsberg Chokolade) og Nørregade Bolcher A/S.

August 2015: Rådgivning af ejerne af en stor skoimportør i forbindelse med internt generationsskifte, forud for påtænkt delsalg af virksomheden, med henblik på kapitaltilførsel og øget vækst.

November 2015: I forbindelse med påtænkt køb af virksomhed gennem en af vores kollegaer, bistod Torben Kristensen en rengøringsvirksomhed med en værdianalyse og indledende købsproces. I forbindelse med trimningen af den bestående virksomhed gennemførte virksomhedsmægleren et strategiseminar med virksomheden.

December 2015: Ejerne af VikarBørsen ApS ønskede, at sælge virksomheden. Torben Kristensen rådgav ejerne til, at vente, til en trimning af virksomheden havde fundet sted. Ultimo 2017 var virksomheden salgsklar og sagen blev genoptaget og afsluttet til ejernes tilfredshed.

Januar 2016: I forbindelse med købet af tøj-kæden Johs. Clausen Mode gennem en af vores kollegaer, bistod Torben Kristensen Kunde Kompagniet med værdiindikation og ved købsprocessen.

Februar 2016: 2F Invest IVS overtog i februar 2016 Skum & Madras Specialisterne ApS. Torben Kristensen gennemførte som rådgiver for sælger, alle handelens aspekter i samarbejde med parterne.

Marts 2016: Rekonstruktion af de sunde dele af Larmcentralen ApS blev gennemført med bistand fra Torben Kristensen, der lagde strategien for sagens gennemførelse, samt stod for vurdering. I dag er Bandhotel.dk (Refuse/Resist ApS) en sund virksomhed.

Maj 2016: Torben Kristensen deltog i processen for en kollega i branchen ved salget af UniqueConsult.

August 2016: Torben Kristensen fandt for en kollega i branchen en køber, faciliterede de indledende forhandlinger og sikrede salg af maskinfabrikken JBI A/S til privat køber.

September 2016: Rådgivning af schweizisk virksomhed i forbindelse med datterselskabet Eden Springs opkøb af CoffeeZone.dk. Torben Kristensen medvirkede til, at lægge strategien, deltog i forhandlinger med CoffeeZone.dk, udfærdigede værdianalyse, hensigtserklæring mv.

November 2016: Servicekonsulenten I/S solgt til privat køber. Torben Kristensen gennemførte som rådgiver for køber alle handelens aspekter, i tæt samarbejde med parterne og deres respektive rådgivere.

December 2016: Rådgivning til privat køber via Købsmandataftale, i forbindelse med påtænkt køb af virksomhed. Den udvalgte virksomhed var inden for køle- og klimaindustrien.

Januar 2017: Rådgivning til privat køber via Købsmandataftale, i forbindelse med køb af virksomhed. Der var to udvalgte virksomheder; en inden for brugskunst og gaver, den anden var inden for medicobranchen.

Maj 2017: Bistået investor med generel rådgivning, kontrakter, oprettelse af selskabskonstruktion mv., med henblik på erhvervelse af kapitalandele i flere iværksættervirksomheder. Bistanden omfattede også oprettelse af et investeringsselskab. Virksomheden er i dag flyttet til USA.

August 2017: Bistået kort dyrehandlerkæde med strategi, kontrakter mv., ved påtænkt overtagelse af en gros virksomhed med dyreartikler. Den endelige anbefaling var ikke, at indgå handelen, hvilket viste sig fornuftigt, da en gros virksomheden kort efter blev nødlidende.

December 2017: Rådgivning til privat køber via Købsmandataftale, i forbindelse med køb af virksomhed. Den udvalgte virksomhed var inden for brugskunst en gros med egen import. Rådgivningen omfattede blandt andet strategi om overdragelse, andre medejere, ejeraftale mm.

Marts 2018: Rådgivning af industriel køber i forbindelse med købet af vikarbureau. Rådgivningen omfattede blandt andet den fremtidige strategi.

April 2018: VikarBørsen ApS solgt til industriel køber. Torben Kristensen gennemførte som rådgiver for køber alle handelens aspekter, i tæt samarbejde med parterne og deres respektive rådgivere. Herunder udfærdigede Torben Kristensen alle dokumenter.

August 2018: ValMed A/S solgt til privat køber. Torben Kristensen gennemførte som rådgiver for køber alle handelens aspekter, i tæt samarbejde med parterne og deres respektive rådgivere. Herunder udfærdigede Torben Kristensen alle dokumenter.

April-maj 2019: Assistance til udvikling af innovativ fødevarevirksomhed på vegne af fonden Spring Nordic.

Juni-juli 2019: Assistance, bl.a. til udvikling af egenkontrol for vegansk orienteret fødevarevirksomhed, på vegne af fonden Spring Nordic.

Oktober 2019: Rådgivning af fødevareproduktionsvirksomhed i forbindelse med vare- og næringsdeklarationer.

Oktober til december 2019: Rådgivning af større smedevirksomhed i forbindelse med generationsskifte.

Januar 2020: Forretningsmæssig/ juridisk totalrådgivning ved salget af TT Meditrade ApS til Zibo Care A/S.

Marts 2020: Forretningsmæssig/ juridisk totalrådgivning ved Nordic Business Consultings køb af Scan HTP A/S.

Sommer 2020: Rådgivning af virksomhed i byggebranchen i forbindelse med udvidelse af aktiviteterne til supplerende brancher.

Efterår 2020: Rådgivning af montagevirksomhed (byggeri), samt udarbejdelse af værdianalyse og alle juridiske dokumenter, i forbindelse med udvidelse af aktiekapitalen og optagelse af nye minoritetsejere.

Januar 2021: Solgt aktiviteterne i medicinalbranche relateret elektronikvirksomhed.

Marts 2021: Værdianalyse og rådgivning af større værkstøjsproducent i forbindelse med klargøring til salg.

Maj 2021: Rådgivning af køber i overdragelsesproces af IT virksomhed.

Januar 2022: Solgt TMC Lager & Logistik til PackMont Logistics Holding ApS.

September 2022: Juridisk/ forretningsmæssig rådgivning af klient om køb af grossistvirksomhed i Jylland.

Oktober 2022: Forretningsmæssig/ juridisk totalrådgivning ved salget af SSV-UDVIKLING til Svennesen Invest ApS.

Maj 2023: Vurdering og analyse af mulighederne for opkøb, eller fusion af to smedevirksomheder. Rådgivning til køber.

Juni 2023: Vurdering af IT-virksomhed i forbindelse med kapitaldeling. Rådgivning til udtrædende kapitalejer.

Juli 2023: Forretningsmæssig og juridisk totalrådgivning, samt etablering af RHP Marine Engineering ApS, samt holdingselskabet bag.

September 2023: Forretningsmæssig/ juridisk totalrådgivning ved salget af Safe4Care til Makmi Holding ApS.

Du er altid velkommen til at ringe til os. +45 28 10 85 45